Menu

Styrkemaskiner


Styrketræning med maskiner


Træning med maskiner er en af de nemmeste måder at komme i gang på, da træning i maskiner ikke kræver alverden i forhold til både teknik, stabilitet og balance. Styrketræning i maskiner kan altså være at foretrække for dig, som ønsker at komme godt i gang med at træne.

 


Crossover Cables ( 1 stk )


Crossover cables er et multifunktions-redskab der med sit intuitivt design og en avanceret biomekanik, går det muligt, at udføre en bred vifte af øvelser. Den er ideelt til såvel genoptræning som til atleter, der ønsker at forbedre deres sportspræstationer.

 


Element+ Lower Back Bench ( 1 stk )


Element+ Lower Back Bench er en strømlinet multi-funktionel bænk, designet til specifik træning af de nedre rygmuskler, sædemuskler og baglårsmuskler med egen kropsvægt.

 


Selection 700 Chest Press ( 1 stk )


Den specialdesignede Chest Press er ideel til træning af triceps, skulder- og brystmuskel, og gør din styrketræning til en enkel, behagelig og intuitiv oplevelse, udført fra et behageligt ergonomisk sæde.

 


Selection 700 Leg Press ( 1 stk )


Denne biomekaniske og ergonomiske korrekte Leg Press giver de optimale muligheder for at opbygge stærke ben fra en komfortabel siddende position.

 


Selection 700 Lat Machine ( 1 stk )


Denne multifunktionelle specialdesignede Lat Machine er ideel til sikker og effektiv træning af ryggens øverste muskler fra en stabil og korrekt siddende position.