Menu

Kredsløbsmaskiner


Hvad er Kredsløbstræning?


Kort fortalt er kredsløbstræning en pulstræning, hvor der er fokus på at træne udholdenhed og længerevarende belastning af hjertemuskulaturen. Denne type træning får hjertet til at pumpe hurtigere over længere tid, og hjertet tvinges altså til at blive bedre til at få blodet rundt i systemet.

Når du træner kredsløbstræning regelmæssigt, sker der en række ændringer i din krop:

- For det første styrkes hjerte-kredsløbsfunktionen

- For det andet bliver dit stofskifte bedre

- For det tredje får du en øget fedtforbrænding

- For det fjerde får du en markant nedsat risiko for livsstilssygdomme som f.eks. hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol og diabetes 2.

- For det femte får du samtidig med det fysiske velvære ligeledes en øget evne til at tackle stress og psykiske belastninger.

Inden for kredsløbstræning skelnes der mellem kontinuerlig træning (udholdenhed) og intervaltræning. Ved kontinuerlig træning arbejder du i en længere periode uden pauser, hvor du ved intervaltræning veksler mellem arbejdsperioder med hhv. let og hårdt arbejde. Det er vigtigt at træne begge former for træning, da de har forskellige fysiologiske effekter, og begge hjælper til at forbedre den generelle kondition.

I Foreningsfitness Stubbekøbing har vi de følgende maskiner som understøtter kredsløbstræning. Med tiden vil vi føje flere maskiner til udvalget.

 


Excite® Run 600 LED ( 1 stk )


Excite® Run 600 er et alsidigt og robust løbebånd med nye features og nye muligheder for træning og underholdning, hvilket betyder flere udfordringer, mere underholdning og maksimal motivation.

 


Excite® Synchro 1000 LED ( 1 stk )


Excite® Synchro efterligner kroppens bevægelser ved gang eller løb. De naturlige elliptiske bevægelser giver en ekstremt effektiv cardio-træning.

 


Excite® Bike 1000 LED ( 2 stk )


Nyd fornemmelsen af at køre som på en rigtig racercykel. Biomekanikken og det ergonomiske design gør det muligt at variere kørestillingen for at øge rytterens komfort og simulere udendørs træning.

 


Concept 2 Rower ( 2 stk )


Lydløs romaskine i topklasse, der kører på vindmodstand, hvor andre romaskiner giver modstand ved hjælp af en magnet. Denne romaskine giver følelsen af at ro på vandet, hvilket gør den til ro-entusiasternes favorit. 

 


Group Cycle™ Connect ( 1 stk )


Group Cycle Connect er en indendørs træningscykel, som gør det muligt for brugerne at følge træningsdata og på den baggrund holde øje med og forbedre deres præstationer. Data opdateres i realtid og sætter brugerne i stand til at opstille nye træningsparametre hver gang ud fra deres individuelle præstationer. Denne indendørs cykel kombinerer innovativ tilslutning med den fulde fornemmelse af ægte landevejs-cykling.