Menu

Frivægte


Hvorfor træne med frivægte og ikke styrkemaskiner


Fordelene ved at styrketræne med frie vægte frem for i maskiner er først og fremmest, at de frie vægte tillader en fri bevægelsesbane og et fuldt bevægeudslag – det, der kaldes full range of motion. Du aktiverer flere af de små muskler, der stabiliserer de større muskler, hvilket gør træningen og bevægelserne mere alsidige og funktionelle, så styrken bedre kan overføres til anden sport og almindelige dagligdagsbevægelser og -løft. Du får også i højere grad styrket koordination og motorik med frie vægte. 

 


Pure Strength - Olympic Half Rack ( 1 stk )


Olympic Half Rack har et strømlinet og stærk design med det vinklede chin-up greb, dip håndtag og integreret holder til opbevaring af vægtstængerne. 

Sættet indeholder til at starte med 2 stk 1,25 kg, 2 stk 2,5 kg, 2 stk 5 kg, 4 stk 10 kg og 4 stk 20 kg skiver.

 


Dumbbells ( 20 stk Chrome + 20 stk Black Rubber )


Det øgede krav til stabilitet, koordination og balance som kommer med frie vægte, er også dét, som hovedsageligt gør frie vægte mere effektive end eksempelvis træning i maskiner. Frie vægte udfordrer nemlig – grundet det øgede krav til stabilitet – dine muskler i højere grad end træning i maskiner; og det er med til at give dig bedre resultater af din styrketræning.

20 stk Chrome Dumbbells ( 10 par fra 1-10 kg ) + 20 stk Black Rubber Dumbbells ( 10 par fra 12-30 kg )