Menu

Om centeret

Her finder du lidt praktiske informationer omkring vores kommende fitnesscenter, samt en oversigt over det udstyr som vi forventer vil være i fitnesscenteret fra start af. Det er naturligvis planen at udvide udvalget af maskiner hurtigst muligt og i takt med at vi får flere og flere medlemmer i foreningen.

Hver mandag og onsdag fra kl. 19:00-21:00 vil der være fitnessværter i centeret som kan svare på praktiske spørgsmål og hjælpe med lidt råd og vejledning omkring træningsmaskinerne og centeret som helhed. Værterne kan også hjælpe med online indmeldelse i foreningen, men vær opmærksom på at vi IKKE modtager hverken MobilePay eller kontant betaling i centeret. 


Adgang til centeret


Adgangen til fitnesscenteret, foregår med nøglebrik som udleveres ved første besøg efter indmeldelse. Brikken aflæses ved at holde den foran scanneren til højre for hovedindgangen og så låser døren automatisk op med et lille klik, hvorefter døren kan åbnes.

 


Omklædningsrum


Fitnesscenteret har 2 omklædningsrum som er placeret i samme område med fælles garderobe.

Kvindeomklædningen indeholder et fælles område med bænk, håndvask, aflukket toilet og 2 fælles brusere. Herre omklædningen indeholder toilet, håndvask og bruser til én person af gangen.

 


Opbevaring i fitnesscenteret


I fitnesscenteret har vi "arvet" ca. 60 garderobeskabe som kan låses, hvis du selv medbringer en hængelås. Hængelåsen skal have en bøjle på størrelse med en femkrone mønt for at kunne passe.

 


Drikkevand, håndsprit og papir


Vi har ikke i øjeblikket en decideret vandpost, men vi har et lille køkken hvor det er muligt at fylde en drikkedunk med vand. Husk dog at medbringe egen drikkedunk.

Der er rundt om i fitnesscenteret placeret papir og sprit til aftørring af kontaktflader samt håndsprit. Vi anbefaler, at du altid bruger håndsprit før og efter træningen.

Det er vigtigt at man ALTID aftørrer maskiner og udstyr med spritservietter på alle berøringsflader efter brug. Dette for at undgå smitte af sygdomme m.v.